ILMOITTAUTUMINEN

Tervetuloa ilmoittautumaan mukaan maksuttomaan LUKILOKI-koulutukseen! Tutustuthan ennen ilmoittautumista koulutussisältöihin Koulutusohjelma-sivulla sekä alla oleviin ilmoittautumisohjeisiin. Koulutus alkaa lokakuussa. Jos olet osallistunut LUKILOKI-koulutukseen aiemmin, huomasithan että sisällöt ovat pääosin samankaltaiset. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Koulutusohjelmaan ilmoittautuessasi sitoudut opiskelemaan koko 15 opintopisteen koulutusohjelman vuosina 2020–2022.

LUKILOKIn koronatiedote: Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme päättäneet muuttaa LUKILOKI-lähikoulutuspäivät suoriksi webinaareiksi syksyllä 2020. Aikatauluihin ei kuitenkaan tule muutoksia. Jatkossa lähikoulutuspäivät pyritään pitämään suunnitellusti kullakin paikkakunnalla koronatilanteen niin salliessa.

Ilmoittautumisohjeet:

  • Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidätämme oikeuden rajata osallistujamääriä sekä paikkakuntakohtaisesti että kasvatus- ja koulutusastekohtaisesti.
  • Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen työssä olevalle opetushenkilöstölle. Opetushallituksen kustantama koulutus on osallistujille maksuton.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Varmistathan siis, että jo annetut lähikoulutuspäivät sopivat kalenteriisi. Koulutuspäivät alkavat pääsääntöisesti klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Jos kuitenkin joudut pakottavasta syystä perumaan osallistumisesi tai et pääse lähikoulutuspäivään, ilmoitathan siitä viipymättä, jotta voimme ottaa tilallesi toisen osallistujan varasijalta.
  • Ilmoittauduttuasi saat heti automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Jos sielläkään ei ole vahvistusta, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Tarkemmat ohjeet lähikoulutuspäivästä (mm. koulutuspäivän ohjelma ja tiedot koulutuspaikasta) lähetetään kutsuviestissä sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Jos et saa kutsuviestiä, tarkista ensin roskapostisi, ja jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin lähikoulutuspäivien toteutuksessa perustellusta syystä.

Ilmoittautuminen 15 op:n koulutusohjelmaan

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Jos toimit aineenopettajana, niin vastaathan myös kahteen seuraavaan  kysymykseen

Osio 1. Luku- ja kirjoitustaidon opetuksen ja oppimisen jatkumo (3 op)

Koulutus alkaa 1. osion opinnoilla lokakuussa 2020. Opiskelu perustuu monipuoliseen ohjattuun ja itsenäiseen työskentelyyn pedagogisessa verkkoympäristössä. Koulutus on mahdollista opiskella monimuoto-opintoina (kaksi webinaaripäivää ja verkkotyöskentelyä) tai kokonaan verkossa. Valitse alta haluamasi osallistumistapa. HUOM: Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme päättäneet muuttaa 1. osion LUKILOKI-lähikoulutuspäivät suoriksi webinaareiksi syksyllä 2020. Aikatauluihin ei kuitenkaan tule muutoksia. Jatkossa lähikoulutuspäivät pyritään pitämään suunnitellusti kullakin paikkakunnalla koronatilanteen niin salliessa.

Osio 2. Kasvatus- ja koulutusmuotojen erityispiirteet (6 op)

2. osio käynnistyy tammikuussa 2021. Opiskelu perustuu monipuoliseen ohjattuun ja itsenäiseen työskentelyyn pedagogisessa verkkoympäristössä. Koulutus on mahdollista opiskella monimuoto-opintoina (kaksi lähikoulutuspäivää ja verkkotyöskentelyä) tai kokonaan verkossa. Valitse alta haluamasi osallistumistapa.

Toiveeni valinnaisista opintojaksoista (3 x 2 op)

HUOM! Tämä on vain ennakkotoivekysely valinnaisten opintojaksojen suunnittelun tueksi. Varsinainen ilmoittautuminen valinnaisiin opintojaksoihin aukeaa myöhemmin. Kaikkia valinnaisia ei toteuteta kaikilla koulutuspaikkakunnilla. Valinnaiset toteutetaan vuosina 2021–2022. Koulutus on mahdollista opiskella monimuoto-opintoina (yksi lähikoulutuspäivä ja verkkotyöskentelyä) tai kokonaan verkossa.

Tietosuojaseloste ja uutiskirjeen tilaus

Opetushallitus vaatii koulutuksen maksajana taustatiedot kaikista osallistujista. Tämän vuoksi keräämme teiltä nämä tiedot ja raportoimme ne Opetushallitukselle koosteina, joista osallistujat eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksen rahoittamissa koulutuksissa tuotetuista oppimistehtävistä voidaan julkaista yhteenvetoja, joista osallistujien tiedot/yksittäiset oppimistehtävät eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksella on käyttöoikeudet koulutushankkeen yhteydessä syntyviin aineistoihin.
Uutiskirjeen kautta saan tietoa NMI:n ajankohtaisista aiheista, toiminnasta, koulutuksista ja julkaisuista. Tilaamalla hyväksyn NMIn tietosuojaselosteen.