ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen LUKILOKI-koulutukseen on päättynyt osallistujapaikkojen täytyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, voit laittaa meille viestiä ja vastaamme mielellämme: lukiloki@jyu.fi

LUKILOKIn koronatiedote: Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme päättäneet muuttaa LUKILOKI-lähikoulutuspäivät suoriksi vuorovaikutteisiksi webinaareiksi syksyllä 2020 sekä keväällä 2021. Jatkossa lähikoulutuspäivät pyritään pitämään suunnitellusti kullakin paikkakunnalla koronatilanteen niin salliessa.

Ilmoittautumisohjeet olivat:

  • Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidätämme oikeuden rajata osallistujamääriä sekä paikkakuntakohtaisesti että kasvatus- ja koulutusastekohtaisesti.
  • Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen työssä olevalle opetushenkilöstölle. Opetushallituksen kustantama koulutus on osallistujille maksuton.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Varmistathan siis, että jo annetut lähikoulutuspäivät sopivat kalenteriisi. Koulutuspäivät alkavat pääsääntöisesti klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Jos kuitenkin joudut pakottavasta syystä perumaan osallistumisesi tai et pääse lähikoulutuspäivään, ilmoitathan siitä viipymättä, jotta voimme ottaa tilallesi toisen osallistujan varasijalta.
  • Ilmoittauduttuasi saat heti automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Jos sielläkään ei ole vahvistusta, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Tarkemmat ohjeet lähikoulutuspäivästä (mm. koulutuspäivän ohjelma ja tiedot koulutuspaikasta) lähetetään kutsuviestissä sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Jos et saa kutsuviestiä, tarkista ensin roskapostisi, ja jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin lähikoulutuspäivien toteutuksessa perustellusta syystä.