ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUSOHJELMAAN ON PÄÄTTYNYT OSALLISTUJAPAIKKOJEN TÄYTYTTYÄ.

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, voit laittaa meille viestiä ja vastaamme mielellämme: lukiloki@jyu.fi

LUKILOKIn koronatiedote: Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme muuttaneet LUKILOKI-lähikoulutuspäivät suoriksi vuorovaikutteisiksi webinaareiksi syksyllä 2020 sekä vuonna 2021. Vuonna 2022 lähikoulutuspäivät pyritään pitämään suunnitellusti kullakin paikkakunnalla koronatilanteen niin salliessa.

Ilmoittautumisohjeet (päättyneeseen ilmoittautumiseen):

  • Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidätämme oikeuden rajata osallistujamääriä sekä paikkakuntakohtaisesti että kasvatus- ja koulutusastekohtaisesti.
  • Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen työssä olevalle opetushenkilöstölle. Opetushallituksen kustantama koulutus on osallistujille maksuton.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Jos valitset webinaareja tai lähikoulutuspäiviä valinnaisille opintojaksoillesi, varmistathan siis, että valinnaisten koulutuspäivät sopivat kalenteriisi. Näet päivät ja vaihtoehdot ilmoittautumislomakkeelta. Koulutuspäivät alkavat pääsääntöisesti klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Jos kuitenkin joudut pakottavasta syystä perumaan osallistumisesi tai et pääse koulutuspäivään tai webinaariin, ilmoitathan siitä viipymättä, jotta voimme ottaa tilallesi toisen osallistujan varasijalta.
  • Ilmoittauduttuasi saat heti automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi ilmoittautumisesi vastaanottamisesta. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Jos sielläkään ei ole vahvistusta, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään kutsuviestissä sähköpostitse. Jos et saa kutsuviestiä ennen opintojakson alkua, tarkista ensin roskapostisi, ja jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä: lukiloki@jyu.fi
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutuspäivien toteutuksessa perustellusta syystä.