ILMOITTAUTUMINEN

Kuva: Terese Bast

Alta löydät ilmoittautumislomakkeen LUKILOKI-koulutusohjelmaan, joka on laajuudeltaan 2–15 opintopistettä. Täydennyskoulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena tai kokonaan verkko-opetuksena.

Koulutusohjelman opintokokonaisuuksien kuvaukset näet täältä.

LUKILOKI-päätösseminaariin ilmoittautuminen täällä.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen opettajille ja erityisopettajille. LUKILOKI-koulutusohjelma on Opetushallituksen kustantama ja osallistujille maksuton. Mahdollisista matka-, majoitus- ja ateriakustannuksista sekä sijaisjärjestelyistä vastaa osallistuja tai osallistujan työnantaja.

Koulutuskokonaisuus rakentuu monipuoliseen ohjattuun ja itsenäiseen työskentelyyn pedagogisessa verkkoympäristössä ja lähijaksoilla. Koulutus on mahdollista opiskella myös kokonaan verkossa. Suosittelemme lähiopetuspäiviä, sillä niissä korostuu toiminnallisuus, kasvokkain keskustelu ja ajatusten jakaminen. Sisällöt ja opintopistemäärät ovat samat molemmissa versioissa.

Koska koulutus on käynnissä, osa lähipäivistä on jo järjestetty. Siksi opiskelutavat ovat tässä vaiheessa seuraavanlaiset:

  1. koulutusosio: opiskellaan kokonaan verkossa 31.10.2019 mennessä.
  2. koulutusosio: opiskellaan kokonaan verkossa 31.10.2019 mennessä.
  3. koulutusosio: voit valita opiskelutavan opintojaksokohtaisesti. Suosittelemme monimuotokoulutusta, joka sisältää lähiopetuspäiviin osallistumisen.

Ilmoittautumislomakkeella ovat vain ne päivät, joissa on vielä paikkoja jäljellä. Koulutukseen otetaan 1500 kohderyhmään kuuluvaa opetustoimessa työskentelevää osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Voit osallistua joko yksittäisiin (2–6 op) opintojaksoihin tai 15 opintopisteen kokonaisuuteen. Huomioithan että 1. ja 2. osion opiskeluaikaa on vain lokakuun 2019 loppuun asti. Lisätietoja lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan!